Desactiveu l'enllaç de sortida entre Chrome, Gmail i altres serveis de Google

És possible que els usuaris de Google Chrome que executin el recentment publicat Chrome 69 en qualsevol sistema d’escriptori hagin notat un canvi de comportament que afecta la funcionalitat de sincronització de Chrome i els comptes de Google al web.

Chrome 69 es va llançar recentment amb canvis de disseny , simplificació de la visualització de les URL a la barra d'adreces del navegador, per exemple, ometent HTTP i HTTPS i altres canvis que alguns usuaris no els van agradar.

Els usuaris de Chrome que tanquen la sessió d’un servei de Google, com ara Gmail o Google Search, es subscriuran també de Google Chrome Sync.

Google anomena la funció 'Coherència de la identitat entre el navegador i el pot de galetes' i un representant de Chrome al fòrum oficial d'ajuda de Google Chrome confirmat que aquest és el comportament previst.

Aquest és un comportament previst si utilitzeu el mateix compte de Google per a Gmail i Chrome. En cas afirmatiu, us haureu de tancar la sessió de Chrome quan us heu subscrit al compte de Gmail.

Alguns usuaris de Chrome van informar que el problema només afecta alguns dels seus dispositius i no altres, cosa que el fa encara més frustrant.

Actualitza : A partir de Chrome 70 (carrega crom: // configuració / ajuda per mostrar la versió), els usuaris de Chrome poden desactivar l'enllaç entre la funcionalitat de sincronització de Chrome i els llocs de Google a la configuració.

chrome sign-in

  1. Carrega crom: // settings / a la barra d’adreces del navegador.
  2. Desplaça't fins a baix per la pàgina que s'obre i activa avançats.
  3. A 'Privadesa i seguretat', activeu 'Permet iniciar sessió de Chrome'. Un interruptor gris significa que la funció està desactivada, una blava que està activada.
  4. Reinicieu Chrome.

Fi de l’actualització

Un altre usuari va revelar que compartia l’ordinador amb el seu marit i que ella i el seu marit van poder iniciar la sessió i sortir de Gmail a l’ordinador sense cap impacte en el compte de Google utilitzat per sincronitzar les dades de Chrome.

chrome sync google account link

El canvi afecta els usuaris amb diversos comptes de Chrome i entorns multiusuaris. Alguns usuaris poden preferir no iniciar la sessió a Gmail, YouTube o altres serveis de Google tot el temps per evitar la sobrecàrrega d'informació o notificacions puntuals.

Una bona notícia és que actualment és possible desactivar la funció. Per trencar l'enllaç entre el compte de Google de Chrome que s'utilitza per sincronitzar dades i comptes de Google als llocs d'Internet.

Nota : Google podrà eliminar indicadors experimentals com el que es descriu a continuació en qualsevol moment. Sempre que aparegui quan executeu els passos següents, és compatible.

Aquí teniu el que heu de fer:

  1. Carrega crom: // flags / # consistència del compte a la barra d’adreces del navegador. Google Chrome hauria de mostrar la coherència de la identitat de la bandera entre el navegador i el pot de galetes a la part superior.
  2. Configureu el senyalitzador a desactivat amb un clic al menú i seleccioneu desactivat al menú contextual.
  3. Reinicieu el navegador Chrome.

Chrome trenca l'enllaç entre el compte de Google de Chrome que s'utilitza per sincronitzar les dades i els comptes de Google que inicieu la sessió mitjançant el navegador dels llocs de Google.

La bandera funciona en totes les versions d’escriptori de Google Chrome, així com Chrome a ChromeOS i a Android.

Paraules clausura

Els usuaris de Chrome a qui no els agrada el canvi poden restaurar la funcionalitat antiga. És probable que la bandera s’elimini eventualment de Chrome; l'únic escenari en què això no passarà és quan prou usuaris es queixen de la nova funcionalitat. Google podria fins i tot restaurar l'antic comportament com a conseqüència quan això passi.

Ara tu : Trobeu útil la funció?