Desactiveu 'Què voleu fer' amb Microsoft Edge

El navegador web de Microsoft Edge mostra un missatge 'amb què es vol fer' quan descarregueu de manera predeterminada els fitxers del navegador. El missatge mostra les opcions per obrir, guardar o cancel·lar la descàrrega i una altra opció per desar la descàrrega en una altra ubicació.

També podeu obtenir opcions per executar la descàrrega si es tracta d’un fitxer executable. Tot i que, certament, és útil en algunes situacions, digueu que descarregueu un programa nou que voleu instal·lar al vostre sistema, però d'altres vegades podrien resultar inconvenients.

El missatge d’estalvi us estalvia algun clic en el millor dels casos, però l’avantatge principal que proporciona és que posa els usuaris en control quan es tracta de les descàrregues.

what do you want to do with

Els atacs de descàrrega no funcionen realment si un missatge intercepta la descàrrega. Tot i que pot no oferir una protecció del 100% contra tots els atacs relacionats amb la descàrrega, en bloquejarà alguns.

Encara que normalment és una bona idea mantenir l'indicador només per aquest motiu, alguns usuaris poden voler desactivar-lo. És possible que no tingueu necessitat de la sol·licitud si només voleu guardar descàrregues al dispositiu local. Després hi ha el problema de Edge que només mostra un missatge a la vegada. L'indicador es mostra només per a una de les descàrregues. Si sou prou ràpid, potser podreu seleccionar una opció abans que comenci la propera baixada, però pot resultar inconvenient per si mateix.

Els usuaris de Microsoft Edge poden desactivar el símbol 'Què voleu fer amb'. Això es pot fer de la següent manera:

  1. Obriu Microsoft Edge si el navegador ja no està obert.
  2. Feu clic a la icona del menú i seleccioneu Configuració al menú contextual que s'obre quan ho feu.
  3. Desplaceu-vos cap avall a Configuració avançada i feu clic a 'Mostra la configuració avançada'.
  4. Localitzeu 'Pregunta'm què fer amb cada descàrrega' a baixades i commuteu la preferència desactivada.

Edge descarrega tots els fitxers automàticament quan desactiveu l'opció. També heu definit el directori de baixades per defecte a les descàrregues.

edge download options

Tingueu en compte que això no impedirà que el navegador mostri el missatge de 'descàrrega finalitzada' que mostra les opcions per obrir o executar la descàrrega, obrir la carpeta on es va descarregar ni obrir l'historial de descàrregues del navegador web. Actualment, no hi ha cap opció per desactivar aquesta sol·licitud també a Microsoft Edge,

Ara tu : Com baixeu fitxers?

Articles relacionats