Firefox 62 amb un clar indicador de dades de sincronització local en desconnectar

Mozilla té previst presentar una millora a la web Funcionalitat de sincronització del navegador Firefox ; Els usuaris de Firefox rebran un avís quan desconnectin el perfil del navegador de Firefox Sync que els ofereix opcions per eliminar les dades de sincronització local.

Firefox Sync és la funció de sincronització de dades integrada del navegador web de Firefox. Els usuaris de Firefox poden utilitzar-lo per sincronitzar algunes dades de navegació com ara contrasenyes, adreces d'interès o l'historial de navegació per accedir a les dades de totes les instàncies de Firefox connectades al mateix compte de sincronització.

Quan desconnecteu Firefox Sync d’un dispositiu, no passa res de forma remota ni localment immediatament. El Firefox no eliminarà les dades locals que puguin haver-se sincronitzat amb el dispositiu i tampoc es tocaran les dades remotes.

Si bé podeu eliminar les dades locals de forma manual i dades remotes del Firefox També depèn de vosaltres.

El procés canvia amb el llançament de Firefox 62 que Mozilla té previst llançar el 5 de setembre , 2018 al canal Estable.

disconnect firefox sync

A partir del Firefox 62, Firefox mostrarà una sol·licitud als usuaris quan la connexió de Firefox Sync existent està desactivada al dispositiu.

Firefox mostra un missatge a l'usuari que ofereix que elimini les dades associades a Sync.

També voleu eliminar les dades del navegador d’aquest equip? Les vostres dades de Sync del Firefox quedaran al vostre compte, independentment.

El quadre de diàleg mostra dues opcions:

  • Elimineu les dades de sincronització de Firefox - això elimina les adreces d'interès, les contrasenyes, l'historial de navegació i altres dades compatibles amb Firefox Sync.
  • Elimineu altres dades privades - elimina dades com ara cookies, memòria cau web o dades fora de lloc web fora de línia.

Podeu consultar una, totes dues o cap de les opcions. Si no voleu suprimir cap dada, premeu el botó 'només desconnecta' sense comprovar cap cas.

Tingueu en compte que la nova funció no toca les dades remotes. Si voleu eliminar les dades remotes, heu de fer-ho Pàgina del compte Firefox .

Per què Mozilla fa el canvi?

Mozilla es va revelar a la llista oficial d'errors de Bugzilla @ Mozilla que 'molts usuaris creuen que les seves dades seran eliminades del navegador' quan es desconnectin de Firefox Sync.

El nou missatge ofereix als usuaris l’opció d’eliminar les dades en cas que vulguin fer-ho. Els usuaris del Firefox que volen suprimir les dades remotes només no poden fer-ho fàcilment. Probablement l’opció més fàcil d’eliminar les dades sincronitzades dels servidors Mozilla és eliminar tot el compte de Firefox.

Tu pots també desactiveu Sync íntegrament a Firefox , o configurar l'autenticació de dos factors per obtenir una mica de seguretat addicional . (via Soren )

Ara tu : Feu servir la funcionalitat de sincronització que suporten els navegadors?