Solucionar No desconnecteu de Ipod

No desconnecteu es va implementar en els iPods d’Apple per evitar la pèrdua de dades advertint a l’usuari que no es desconnecti de l’iPod mentre encara s’utilitza a l’ordinador. Aquest missatge s’ha de prendre seriosament la majoria de les vegades, ja que pot tenir conseqüències desastroses. . Si, després, transfereu fitxers a l’iPod i desconnecteu l’iPod de l’ordinador durant l’operació, després podreu patir pèrdues de dades o corrupció de fitxers.

De vegades, però, apareix el missatge No desconnectar tot i que s’han acabat totes les transferències i s’ha tancat iTunes. Però no us preocupeu, podeu provar diverses coses per fer desaparèixer el missatge.



Si iTunes encara funciona al vostre sistema informàtic, tanqueu-lo i vegeu si el missatge desapareix. Si aquest no és el cas, torna-ho a començar i feu clic a la icona Eject Disk (Disparar disc) a la part inferior dreta de la pantalla.

Expulsar l’iPod a iTunes bàsicament desconnecta l’empat entre el programari iTunes i l’iPod, de manera que haureu de poder desconnectar el dispositiu de l’ordinador després sense problemes.

Si no és així, haureu de fer el següent. L’iPod està connectat al vostre sistema operatiu i ha d’aparèixer a la llista de dispositius connectats.

Feu clic amb el botó dret a l’iPod i seleccioneu Eliminar al menú contextual. Això hauria d’eliminar l’iPod de la llista de dispositius i, així, trencar la connexió amb el vostre sistema operatiu. Si el missatge encara apareix, intenteu cercar programes al gestor de tasques relacionats amb el vostre iPod i acabar amb el procés.

Si el missatge No desconnecteu encara apareix al vostre iPod, podríeu provar i simplement desconnectar-lo de totes maneres. Només heu d'assegurar-vos que no hi ha res en segon pla que es continuï comunicant amb el vostre iPod. No hauria de ser un problema llavors.