Com esborrar missatges de WhatsApp que vau enviar

WhatsApp va afegir una nova funció a les seves aplicacions de missatgeria que podeu utilitzar per eliminar els missatges que ja vau enviar amb el client.

Després dels fets, els missatges que vau enviar fins ara no els podien eliminar. No hi va haver cap període de gràcia per desfer l'enviament i sembla que els usuaris van sol·licitar una característica que funciona de manera semblant a com els proveïdors de correu electrònic com Gmail ofereixen opcions de desfer durant un període de temps curt després d’enviar missatges.

Això canvia amb les noves funcions d’eliminació de tots els missatges que s’implementen a les versions més recents del client de WhatsApp per a Android, iOS i Windows Phone.

Eliminació de missatges WhatsApp

whatsapp delete messages

La nova funció té requisits que cal complir.

  1. Els missatges només es poden suprimir de forma remota (llegiu: per a tothom), si no han passat set minuts des que es van enviar.
  2. El remitent i els destinataris han d’utilitzar la versió més recent del client WhatsApp.

WhatsApp no ​​us avisarà si la supressió del missatge no té èxit. Encara es pot eliminar en el dispositiu que utilitzeu, però és possible que no s'hagi suprimit al dispositiu destinataris. A més, els destinataris encara poden veure el missatge abans que se suprimeixi.

Llavors, com suprimir els missatges que vau enviar mitjançant WhatsApp?

El procés és senzill:

  1. Obriu el xat i desplaceu-vos al missatge que voleu suprimir.
  2. Toqueu llargament el missatge que voleu suprimir.
  3. Opcional: podeu aplicar missatges addicionals per marcar-los i eliminar-los de forma simultània.
  4. Toqueu la icona de paperera de la interfície.
  5. Seleccioneu l’opció “Eliminar per a tothom” perquè WhatsApp suprimeixi el missatge seleccionat localment i de forma remota.

Els missatges suprimits es marquen com a tal a l’historial de converses juntament amb el temps que se’ls va suprimir. No hi ha cap opció per restablir els missatges suprimits.

WhatsApp remarca que la funció s'està desenvolupant actualment. Podeu passar un temps fins que estigui disponible per a tots els usuaris del servei de missatgeria.

Paraules clausura

L’opció de suprimir missatges és útil; podeu suprimir els missatges enviats per error, per exemple, al contacte erroni o els missatges que vau enviar però que voleu suprimir per altres motius.

L’inconvenient és que mai sabreu si el missatge s’ha suprimit amb èxit de forma remota i si el destinatari del missatge el va llegir o no.

Ara tu: