Elimina continuar mirant articles a Netflix

La següent guia explica com eliminar continua mirant articles en Netflix perquè no es mostrin a la pàgina principal del lloc.

Tan bon punt comenceu a veure pel·lícules o episodis de programes de televisió a Netflix, s’afegiran a la llista de continuïtat de la visualització que apareix a la pàgina principal de Netflix.

La idea principal que hi ha darrere de la funció és mostrar programes i pel·lícules que ja heu iniciat, però encara no les heu finalitzat, per poder continuar veient-les amb un clic a la pàgina principal. Això fa que sigui més còmode que haver de localitzar el programa o la pel·lícula de nou a Netflix primer per continuar per on vau sortir.

Això funciona la majoria del temps, però no us ajudarà si no us agrada un programa o una pel·lícula i deixeu de veure-la a mitges. A més, succeeix de vegades que els elements no se suprimeixen de la llista, fins i tot si heu vist el vídeo fins al final.

Elimina continuar mirant articles a Netflix

netflix remove continue watching

La fitxa en sí no proporciona cap opció d’eliminar un programa o pel·lícula d’ell i, mentre que podríeu veure-lo completament per eliminar-lo, no és la millor opció per tractar el problema.

L'única opció que heu de suprimir els articles de la llista de continuïtat de la visualització a Netflix és eliminar-los del vostre historial de visualitzacions.

Gestioneu l'historial de visualització

Feu el següent per accedir a l’historial de visualitzacions a Netflix:

  1. Feu clic al nom del perfil actiu a la cantonada superior dreta de la pantalla i seleccioneu Compte al menú.
  2. Desplaceu-vos cap a la secció 'El meu perfil' de la pàgina que s'obre i feu clic a l'enllaç 'Activitat de visualització' que hi ha.

Això obre l’historial de visualització del perfil que enumera tots els programes i pel·lícules vistos per ordre cronològic a partir dels articles més recents. La llista no fa distinció entre els vídeos que heu vist des del principi fins al final i els que no heu acabat de veure.

Per eliminar un programa o una pel·lícula de la llista de visualització continua, localitzeu-la primer a la pàgina. Si utilitzeu un navegador web i us costa molt trobar l'espectacle o la pel·lícula, premeu Ctrl-F per obrir la cerca a la pàgina i feu servir la cerca per trobar l'element.

remove shows movies netflix

Feu clic a la icona x al costat de l'element per eliminar-lo de l'historial de visualitzacions. Si l'element té diverses parts, aquest és el cas si, per exemple, forma part d'una temporada, rebrà un missatge que podeu utilitzar per eliminar tota la sèrie de la vostra activitat. Això és útil si apareixen diversos elements a la llista de continuïtat de la visualització o a altres àrees de Netflix.

Nota : Si elimineu un element de l’historial de visualitzacions, l’eliminarà de l’historial de tots els dispositius que utilitzeu per accedir a Netflix. Això pot afectar les recomanacions de Netflix. A més, Netflix nota que pot trigar fins a 24 hores a eliminar un element de l'activitat de visualització.

remove series netflix

Generalment triguen menys de 24 hores a eliminar un article de la història de visualització. Quan això succeeix, l'element també s'elimina de la llista de continuïtat de la visualització.

Ús de perfils

Té sentit utilitzar perfils a Netflix, sobretot si feu servir el servei solament però també amb d’altres. Els perfils us permeten separar l’historial de visualització i, per tant, també recomanacions i suggeriments millor.

Les parelles poden voler crear tres perfils, per exemple, un per a cada usuari individual i un altre per a ells junts.

Podeu crear perfils nous amb un clic a la icona d'usuari que hi ha a l'extrem superior dret i amb la selecció de perfils de gestió del menú.

Feu clic a Afegeix un perfil per afegir-ne un de nou i posa-hi el nom en conseqüència per tal de distingir-lo fàcilment. L’únic que queda és assegurar-se que es carrega el perfil correcte quan s’accedeix a Netflix.