Ja no es pot desconnectar de l'aplicació YouTube a Android

Google desplega el mode Incògnit per a l’aplicació de YouTube a Android en el moment d’escriure; El mode d'incògnit de YouTube funciona de manera similar al mode Incògnit (navegació privada) a Google Chrome, ja que bloqueja la gravació d'activitat localment.

El mode d'incògnit només està disponible per als usuaris que hagin iniciat la sessió. L'historial de navegació i visualització no es registra quan està actiu. Tot i que això no garanteix la privadesa del 100%, però garanteix que la vostra activitat no estigui vinculada al vostre compte de Google o YouTube.

Els usuaris de Google a Android que executin l’aplicació de YouTube notaran que el botó de sessió ha estat substituït per una opció 'Activa Incògnit'.

youtube app android incognito

L’aplicació de YouTube mostra un recordatori de “estàs incògnit” a la part inferior de la pantalla quan el mode Incògnit està habilitat. L’aplicació us mostra un missatge que us demana la primera vegada que activeu el mode que explica què fa i que no fa, però no proporciona cap guia sobre com iniciar la sessió d’un compte.

Podeu canviar entre diferents comptes, però.

Nota : Si la vostra connexió a Internet no és la més ràpida, és possible que vegeu l’opció de tancada de sessió quan activeu o desactiveu el mode Incògnit. L’opció de tancament de sessió es visualitza sempre que no es visualitzi la icona del perfil o la icona d’incògnit.

YouTube esborra les dades de l’activitat de la sessió d’Incògnit quan sortiu de la sessió.

Has passat incògnit

Quan desactiveu Incognito o activeu, la vostra activitat d’aquesta sessió s’esborrarà i tornareu al compte utilitzat per última vegada.

La vostra activitat pot ser encara visible per al vostre empleador, escola o proveïdor de serveis d'Internet.

Algunes funcions a YouTube, per exemple, les subscripcions no estan disponibles mentre esteu en mode d'incògnit. Altres parts de l'aplicació poden recordar-vos que no es registra l'activitat. Quan obriu la cerca, YouTube us recorda que l’historial de cerques està aturat mentre el mode està actiu.

El mode d'incògnit s'apaga automàticament després d'un període d'inactivitat. Podeu sortir del mode en qualsevol moment tocant la icona d'incògnit que es mostra en lloc de la icona del perfil i seleccionant 'desactivar l'incògnit'.

Com vau donar la sessió?

Actualitza : Aparentment, encara hi ha un camí però està força amagat. Seleccioneu Membres pagades al menú, toqueu el menú de nou i allà tingueu l’opció de tancar la sessió.

El mode Incògnit ofereix una funcionalitat similar a la que no inicieu la sessió a YouTube en primer lloc. Si utilitzeu Google sense iniciar sessió, limitareu una mica la funcionalitat del lloc: no podeu utilitzar subscripcions, missatgeria ni utilitzar altres funcionalitats del lloc quan no esteu connectat a un compte.

L’opció d’activar o desactivar el mode Incògnit substitueix l’opció de tancada de sessió a l’aplicació de YouTube. Sembla que no hi ha cap opció per tancar la sessió de l’aplicació de YouTube un cop que us heu iniciat la sessió i el mode Incògnit estigui disponible al dispositiu.

No he trobat cap opció a l'aplicació per tancar la sessió més que l'error de retard esmentat en canviar entre el mode normal i el mode d'incògnit. Si coneixeu alguna manera, feu-me saber i afegiré instruccions per fer-ho a l'article.

Ara tu : Quin avantatge elimineu les opcions de sortida de la sessió?