Segur que voleu suprimir ...?

Els missatges de confirmació semblen ser molt únics als equips. Alguna vegada heu utilitzat una màquina de cafè que us hagi preguntat si voleu començar a fer el cafè, un iPod si realment voleu tocar música?

Els ordinadors demanen estupideses tot el temps. Si alguna vegada heu jugat a un joc, heu notat que cada joc, i realment vull dir que cada joc comercial que juga a pantalla completa està demanant a l'usuari si realment vol deixar-lo després de prémer el botó Exit.



El mateix es pot dir si voleu eliminar un fitxer de Windows. Ho marca, premeu Elimina i què passa? Se us demana si realment voleu eliminar aquest fitxer o si heu comès un error. No només això, sinó que de manera predeterminada, el fitxer va a la paperera on es pot recuperar de manera que no es perdi completament i, fins i tot, si no hi aniria, encara podreu recuperar-lo amb eines de recuperació de fitxers.

Què passa amb aquests missatges i ordinadors de confirmació? Fa poc he instal·lat un nou sistema operatiu per a un amic i el primer que he notat després d’arrencar-lo era que temíeu està segur que voleu eliminar els fitxers que heu seleccionat. Aquest missatge es pot desactivar, suposo que la majoria de vosaltres ho feu ara, però per als que no hi és aquí és el camí.

Feu clic amb el botó dret a la vostra paperera de reciclatge a l'escriptori i seleccioneu Propietats al menú contextual. Localitzeu-hi el quadre de diàleg de confirmació de la supressió de la visualització i assegureu-vos que no està marcat.

Aquesta és també una bona manera de seleccionar la mida màxima adequada per a la paperera. Crec que per defecte Windows reserva un 10% per a la paperera de reciclatge, pot ser que això no s’equivoqui, però el nombre és definitivament enorme. Quan apareixen les propietats de la paperera de reciclatge, a la part inferior hi ha una petita opció que diu 'Mostrar diàleg de confirmació per eliminar'.

delete confirmation

Si desmarqueu que no se us demanarà si segurament voleu suprimir els fitxers que heu seleccionat. És un gran estalvi de temps segons la meva opinió i, ja que és possible recuperar fitxers, no hauria de ser un problema per a la majoria dels usuaris.