Com silenciar grups o amics a WhatsApp

WhatsApp és un servei de missatgeria popular que està disponible per a totes les plataformes mòbils principals, la web i fins i tot per a sistemes operatius d’escriptori .

El servei admet dos tipus de xat principals: un a un i un grup. La diferència principal entre els dos tipus és que els grups poden tenir més de dos participants en el xat.

Antigament feia xerrades de grup de WhatsApp per organitzar sessions d’entrenament de fitness i esports, i ho he vist utilitzar classes de l’escola sencera, pares i amics per comunicar-se entre ells.

Tot i que és útil la majoria del temps, de vegades comporta una sobrecàrrega de notificacions. Si els membres del grup són molt actius, és possible que us bombardegin amb notificacions de nous missatges de forma constant.

Per descomptat, podeu silenciar el vostre dispositiu per evitar-los durant algun temps, però hi ha una manera millor i està integrat a WhatsApp.

Nota : les següents instruccions són per a WhatsApp a Android.

Com silenciar grups o amics a WhatsApp

whatsapp mute group chat notifications

És relativament fàcil silenciar grups o converses un a un a WhatsApp. Tot el que heu de fer és el següent:

  • Obriu la conversa que voleu silenciar. No importa si es tracta d’un xat de grup o d’una conversa individual.
  • Toqueu la icona del menú a la cantonada superior dreta de la pantalla i seleccioneu 'Notificar el silenci' del menú que s'obre.
  • WhatsApp mostra opcions per silenciar les notificacions durant vuit hores, una setmana o un any sencer. L’opció de vuit hores està seleccionada de manera predeterminada.
  • Feu clic a OK per bloquejar les notificacions del període seleccionat.

Potser us pregunteu què fa 'mostrar notificacions'. Si el seleccioneu, apareixen notificacions de la conversa a l’àrea de notificació del dispositiu que feu servir. Si no ho feu, no rebeu notificacions allà quan arriba un missatge nou.

WhatsApp bloqueja les notificacions de so i vibració independentment de si seleccioneu l'opció o no.

Trobeu les opcions de notificació silenciada al xat de grup i al menú de xat individual. Una vegada que heu silenciat una conversa, pot desactivar-la en un moment més tard seleccionant l’opció ‘Desactivar notificacions’ que mostra WhatsApp al menú de grups o contactes silenciats.

Articles relacionats