Com impedir que la gent s’afegeixi a grups de Facebook

Una de les idees més tontes sempre a Facebook és que els amics us poden afegir automàticament als grups. No estic segur per què Facebook creu que és una bona idea donar als amics el poder per afegir-vos a qualsevol grup, però la funció és allà i s’utilitza activament. Per tant, si alguna vegada heu volgut crear un grup jo sóc el més gran i convideu a tots els vostres amics, hi ha aquesta possibilitat de fer-ho. Els vostres amics s’afegiran automàticament al nou grup i correspon a ells provar i sortir del grup de nou o participar-hi.

Realment no està clar per què no envien invitacions, cosa que permetria a tots els amics triar unir-se al nou grup o ignorar la invitació per no participar-hi.

Aparentment només és possible convidar amics a nous grups de Facebook. Si visiteu una pàgina de grup antiga a Facebook, veureu el paràgraf següent a la part superior.

Durant els propers mesos, Facebook arxivarà tots els grups creats amb el format de grups antics. Quan aquest grup s’arxivi, les publicacions de paret, les fotos i els fils de discussió es mouran al format dels nous grups, però caldrà tornar a afegir els membres del grup.

La nova pàgina del grup la fa enllaços a ofereix poca informació sobre el nou concepte de grup a Facebook. Només és possible afegir automàticament amics a grups nous de Facebook. El vell concepte era enviar invitacions als amics si voleu que s’unissin a un grup a Facebook.

El nou concepte de grup és clarament defectuós, tenint en compte que la majoria dels usuaris de Facebook no només són amics amb els seus parents i parents més propers, sinó amb molts usuaris diferents del lloc de xarxes socials.

Això pot obrir les portes per a correu brossa o fins i tot atacs maliciosos en forma d’enllaços de pesca o descàrregues de programari. No necessàriament ha d’anar tan lluny, però ser membre d’un grup del qual no vulgueu formar part pot ser motiu suficient per estar en contra del nou concepte de grup.

Com podeu impedir que la gent t’afegeixi als Grups de Facebook automàticament? La resposta breu és que no es pot. L’única opció que teniu és deixar el grup i contactar amb l’amic per fer-los saber que no voleu formar part del grup. Si tornes a afegir, l’única opció és deixar de nou i / o eliminar l’amic que t’ha afegit de la llista d’amics.

A continuació, us detallem com deixar els grups. Feu clic a Grups a la pàgina del vostre perfil de Facebook. L’enllaç de grups es troba a la part superior dreta de la pàgina.

facebook groups

Allà veieu una llista de tots els grups dels quals sou membres. Per sortir d'un grup, mireu el cursor sobre el grup. Es mostra una x blava al costat del grup. Feu clic a la x per deixar el grup.

leave facebook group

Obtindreu un avís de confirmació de membres del grup. Seleccioneu Elimina si esteu segurs i voleu deixar el grup seleccionat a Facebook.

remove group membership

S'han afegit amics per grups automàticament? Com heu gestionat això?

Actualització: Alguns usuaris creuen que aquest article és enganyós, ja que no respon a la pregunta per la qual van venir. A continuació, es mostren diverses opcions que han indicat els usuaris als comentaris:

  • No els podeu afegir als grups si els deixeu, de manera que us pot ajudar. Actualitza : Actualment, Facebook mostra una casella de verificació que cal marcar per evitar tornar a afegir-se al grup. Marqueu la casella 'Eviteu que altres membres no us tornin a afegir a aquest grup' abans de prémer el botó de grup abandonat.

facebook prevent group re-adding

  • Podeu crear o subscriure-vos a molts grups falsos / buits per assolir el límit de grup. Un cop ho feu, ja no podeu afegir-vos a grups nous.
  • I per últim: Comuniqueu-vos amb aquells amics que us afegeixen als grups ans per veure si podeu aconseguir que deixin d’afegir-vos a grups. Si no ho podeu fer, hauríeu de considerar que no us agradeu a Facebook ja que no us poden afegir a grups si ja no són el vostre amic.

Allà el teniu. Tres respostes perfectes per al problema que ens ocupa. Evidentment seria millor que Facebook donés als usuaris una opció per acceptar o rebutjar les invitacions de grup, però com que aquesta no és una opció ara mateix, les vostres úniques apostes són les opcions enumerades anteriorment.